Newsletter

Dostávejte to nejzajímavější ze světa veřejné správy i v našich newsletterech.

* Kliknutím na „Odebírat“ souhlasíte s našimi zásadami o Ochraně osobních údajů a zasíláním pravidelných newsletterů. Odhlásit se můžete kdykoliv.

AkcePamátky a kultura

Hlasujte pro Kulturní počin roku!

Jihlava chce po pandemii podpořit a motivovat všechny místní pořadatele rozličných kulturních akcí či projektů. Radní pro kulturu Silvie Čermáková se proto rozhodla vytvořit nové ocenění, které každoročně vyzdvihne výjimečný kulturní zážitek nebo událost.
„Důvodem vyhlášení soutěže v roce 2021 je podpora a motivace všech, kteří čelí současné těžké situaci. Kulturní oblast patří k těm, na které nejcitelněji dopadly důsledky pandemie, proto chceme poděkovat a ocenit ty, kteří to nevzdali a pomáhají ukázat, že o kulturu stojí za to pečovat,“ uvedla radní města.
Do soutěže je možno přihlásit kulturní akce konané v roce 2021. Od července je možné vyplnit anketní lístek níže, který je také k dispozici na jednom z Turistických či Městských informačních centrech, popřípadě elektronicky na webu města pod odkazem jihlava.cz/kultura. Kdokoli z veřejnosti může nominovat akci ve dvou kategoriích – Kulturní událost roku a Inovativní kulturní počin, tedy objev roku. Podmínkou pro nominaci je kulturní akce konaná na území města Jihlavy.
Uzávěrka nominací je v lednu příštího roku, v únoru proběhne vyhodnocení ankety, ve které bude moci veřejnost hlasovat v obou kategoriích. Ve stejné době bude o nominovaných akcích jednat i Kulturní komise. „Vybrány tedy budou čtyři akce – dvě akce veřejností a dvě akce odbornou porotou, tedy kulturní komisí. Výsledky obou hodnocení budou předloženy Radě města Jihlavy ke schválení,“ doplnila Čermáková.
Zdroj: Město Jihlava

Nejčtenější kategorie
Chytré město
441
Energetika
499
IT
366
Dotace a Finance
1357
Odpady
247

Nezmeškejte žádné informace!

Přihlaste se k odběru newsletteru a buďte stále v obraze