Newslettery

PromoNews

Výběr toho nejzajímavějšího za posledních 14 dní do vaší emailové schránky.

2x měsíčně

PromoDay

Přehled nejnovějších článků. Každý pracovní den do vaší schránky.

5x týdně

Představujeme vám

Výběr z těch nejzajímavějších rozhovorů s představiteli veřejné správy.

1x měsíčně

Přehled nadcházejících konferencí, soutěží, školení na následující měsíc.

1x měsíčně

Kliknutím na „Odebírat“ souhlasíte s našimi zásadami o Ochraně osobních údajů a zasíláním pravidelných newsletterů. Odhlásit se můžete kdykoliv.

Stručné zprávy z Mělníku

V Centru seniorů Mělník se bude dělat nový plot

Centrum seniorů Mělník dostane nové oplocení areálu. V těchto dnech je vypsáno výběrové řízení na zhotovitele. Případné informace podá Martina Mikešová na e-mailu: m.mikesova@melnik.cz nebo na telefonu 315 635 146. Toto opatření si vyžádala především současná doba pandemie a oplocení se bude dělat na žádost vedení Centra seniorů pro zvýšení bezpečnosti klientů. V areálu se totiž často objevovali nepovolaní lidé.

Fotbalový areál u haly Bios dostane nový povrch a hřiště bude posunuto

Fotbalový areál u haly BIOS se bude upravovat. Hlavní hřiště s umělým povrchem již dosluhuje a fotbalisté FC Mělník požádali Národní sportovní agenturu o dotaci na nový povrch s tím, že město Mělník přislíbilo finanční spoluúčast. Zároveň si výstavba přemostění při stavbě druhé části obchvatu v blízkosti haly BIOS vyžádá trvalé vyřazení trávníku fotbalového hřiště. Proto město nechalo zpracovat studii posunutí hřiště a nyní se zpracovává realizační projektová dokumentace. Po ukončení výstavby obchvatu se vybuduje nové plnohodnotné fotbalové hřiště. Omlouváme se za komplikace, protože v době výstavby obchvatu bude sportovní činnost klubu omezena. Přesto se snažíme, aby byl zásah, co nejmenší.

Ulice Na Podhoří čeká na zhotovitele

Bylo vypsáno výběrové řízení na nové osvětlení v ulici Na Podhoří, připravuje se podle schválené projektové dokumentace. Bližší informace poskytne Petr Semín, na e-mailu p.semin@melnik.cz nebo na tel. 315 635 192. V ulici Na Podhoří bude osm nových lamp a celé nové kabelové vedení. Nainstalované solární panely nefungují, protože se přes den nestačí dostatečně nabít sluneční energií. Neustále chodí další nabídky výrobců právě na solární panely, ale i ty nejsou stoprocentně spolehlivé.

Kanalizace Vehlovice se začne stavět už v dubnu

Minulý týden se uskutečnilo první jednání se zhotovitelem pro kanalizace Vehlovice. V tuto chvíli se diskutuje a upravuje harmonogram prací. V průběhu dubna se předpokládá předání staveniště stavební firmě a zahájení prací.
    Zdroj: www.melnik.cz